Mladi Mićić i trener Cvijetinović osvjetlali obraz Zvorničana na fudbalskom turniru u Češkoj

Završen je međunarodni fudbalski turnir u češkom gradu Jablonecu na kojem su učešće uzeli omladinski pogoni najboljih klubova iz Češće i U-13 reprezentacija Republike Srpske.

Mladi Mićić i trener Cvijetinović osvjetlali obraz Zvorničana na fudbalskom turniru u Češkoj
Selekcija koju predvodi Cvijetinovic

Ove godine kao i prethodne prvo mjesto zauzeli su fudbaleri koji su nastupili za selekciju U13 Republike Srpske koju sa klupe predvodi Veljko Cvijetinović inače trener omladinskih selekcija u FK Drina Zvornik.

Mladi Nikola Mićić je svojim prvim međunarodnim nastupom oduševio sve u Jablonecu pogodivši protivničke mreže u toku turnira tri puta.

Profesor Veljkko Cvijetinović zadovoljan je rezultatom i nastupom mladih fudbalera u Jablonecu. U nastavku prenosimo tekst ATV koji su boravili u ovom češkom gradiću za vrijeme odigravanja turnira;

Fudbalske reprezentacije Republike Srpske, selekcije U-13 i U-15 osvojile su prva mjesta na 7.međunarodnom turnir “Jozef Kubin” koji se igrao u Jablonecu.Mladi Mićić i trener Cvijetinović osvjetlali obraz Zvorničana na fudbalskom turniru u Češkoj
Nikola Micic

Mladi fudbaleri, selekcija U-13 koju čine igrači rođeni 2004 godine i mlađi, a koje kao selektor predvodi Veljko Cvjetinović osvojili su šampionski pehar nakon što su ostavrili ukupno pet pobjeda uz jedan remi. U grupnoj fazi savladali su Banik Most rezultatom 6-0. Nakon toga bili su bolji od Pardubica sa 3-0, a u trećem kolu su odigrali neriješeno 2-2 protiv Jabloneca.

Na putu do finala “pao” je Slovan Liberes rezultatom 2-0. U borbi za trofej, U-13 reprezentacija Republike Srpske savladala je Hradec Kralovec sa 3-1.

Medju najzaslužnijim za osvajanje trofeja bio je i Srđan Beuk koji je sa 13 postignutih golvoa bio najbolji strelac “U-13” dijela turnira.

(ATV/Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

PREPORUČENO

Donacija za Zvornički.ba
Vaša e-mail adresa:

112 Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.