Odbojkašice Drine doživjele i drugi poraz od Slavije, seniorske selekcije OK Drina bez promjene ranga

Odbojkašice Drine poražene su i u drugom meču baraža za popunu Prve lige RS od Slavije u Istočnom Sarajevu rezultatom 3:2.  Ovaj poraz ostavlja seniorske selekcije odbojkaškog kluba Drine bez promjene ranga ove godine, iako je prethodnih mjeseca sve izgledalo daleko drugačije i ulazak u viši rang obje selekcije se podrazumijevao. Sve dok se zvornički privredni giganti ne odluče podržati sportske radnike, teško možemo očekivati od njih više od onog što trenutno gledamo.

Odbojkašice Drine doživjele i drugi poraz od Slavije, seniorske selekcije OK Drina bez promjene ranga

Ekipa iz Lukavice će i naredne sezone igrati u Prvoj ligi RS, dok će se Drina i dalje takmičiti u Drugoj ligi RS.

Utakmica je bila izuzetno neizvjesna. Gošće su pokušavale doći do pobjede i krenule su bolje od Slavije. Prvi set su dobile rezultatom 19:25.

Drugi je pripao domaćinu. Slavile su odbojkašice Slavije 25:16. Bilo je to dobro izdanje  Slavije, a u trećem opet su malo zastale, pa Drina dolazi do 1:2. Dobijaju Zvorničanke taj period rezultatom 23:25.

Četvri set je opet bio u znaku Slavije. Sjajno i lagano 25:12, da bi u petom Slavija bila odlučnija i lagano meč priveli kraju. Peti set je na kraju završen rezultatom 15:7.

Ekipa Slavije je i u prvom meču u Zvorniku bila uspješnija od Drine rezultatom 3:2.

Slavija – Drina

3:2

(19:25, 25:16,23:25, 25:12, 15:7.)

Dvorana Slavije. Gledalaca 100. 

Slavija: Gala Košarac, Miloica Rundić, Maja Ikić, Teodora Vidaković, Maja Jasika, Jovana Lemez, Ana Bozalo, Iva Bugarin, Dajana Božić, Sara Okiljević, Ana Oro, Dajana Sikima. Treneri: Miroslav Lučić, Slavica Govedarica.

Drina: Sanja Šakotić, Sofija Stanković, Maja Bekić, Marija Gajić, Marija Koval, Violeta Gajić, Ana Dragutinović, Ana Bošković, Marija Perić, Violeta Nikolić, Mija Maksimović. Trener: Mladen Subotić.

Podijelite nas :