Pionirke OK Drina danas na finalnom turniru u Obudovcu za prvaka RS

Pionirke OK Drina, ovog vikenda igraju završni turnir za prvaka Republike Srpske, koji će se održati u Obudovcu. Turnir počinje danas, a mlade Zvorničanke će prvu utakmcu igrati od 16 časova sa ekipom Ljubinja.

Pionirke OK Drina danas na finalnom turniru u Obudovcu za prvaka RS

Istog dana od 19 časova protivnik je ekipa Inove iz Banje Luke, a u nedjelju se Drina sastaje sa domaćinom, Crvenom Zvijezdom od 15 časova. Čime se završava turnir i dobija prva Republike Srpske za ovaj uzrast koji uz viceprvaka ide na finalno državno prvenstvo BiH.

Pionirke OK Drina ohrabrene odličnim rezultatima na polufinalnom turniru i odličnim igrama u regularnom dijelu prvenstva, idu u Obudovac pokazati najbolje što znaju.

Tim je pripremio i vodio trener Vladimir Petrović koji je o finalnom turniru koji počinje danas za portal Zvornicki.ba rekao:

Očekuje nas jako težak turnir, ali vjerujem u naše djevojke i mislim da ćemo poučeni iskustvom sa prošlogodišnjeg finala napraviti bolji rezultat. Odlučan je Petrović.

Finalni turnir je potvrda odličnog rada u proteklom periodu svih selekcija OK Drina koje su bile najbolje u regularnom dijelu prvenstva u svim kategorijama.

Seniori su nažalost zaustavljeni u polufinalu na putu za Premijer ligu BiH, seniorke razigravaju baraž sa Slavijom dok će kadetkinje grati finalni turnir u Bileći.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :