Stanari zgrade Z-15 uredili zelene površine oko bloka A

U okviru akcije “April mjesec čistoće”, Zajednica etažnih vlasnika zgrade Z- 15, blok A, uredila je zelene površine oko ovog objekta. Prema riječima Slavoljuba Tomaševića, predsjednika upravnog odbora, zamjenjene su stare sadnice ruža koje su dotrajale, a posađeno je i drugo cvijeće.

Stanari zgrade Z-15 uredili zelene površine oko bloka A

Prostor je očišćen i uređen, a cveće kočićima ograđeno kako bi se zaštitilo da može nesmetano da se razvija i raste.

Cveće je posađeno na zelenim površinama ispred radija Osvit i iza zgrade prema magistralnom putu, ističe Tomašević i dodao da je posađeno ukupno 15 ruža i 20 sadnica drugog cvijeća, čija je ukupna vrijednost oko 40 KM.

On je pozvao i druge Zajednice etažnih vlasnika da sadnicama cvijeća oplemene svoje prostore i učine grad još lijepšim. Tomašević je rekao da su na sastanku sa predstavnicima Gradske uprave inicirali da u narednom period grad organizuje i konkurs za izbor najuređenije zgrade, balkona kako bi se i na taj način sugrađani motivisali da urede prostor oko objekata u kojima žive.

Stanari zgrade Z-15 uredili zelene površine oko bloka A

Predsjednik upravnog odbora zgrade Z- 15, blok A, je istakao da im je sledeći zadatak da obnove fasadu zgrade, kao i prozore na podrumima na kojima bi bile postavljene i zaštitne mreže.

(Osvit)

Podijelite nas :