“Švercovao” polovnjake iz EU pa zaradio krivičnu prijavu

Policijski službenci Policijske uprave Zvornik poslije duže akcije podnijeli su krivičnu prijavu protiv 39 godišnjeg Zvorničanina za nedozvoljenu trgovinu automobilima.

"Švercovao" polovnjake iz EU pa zaradio krivičnu prijavu
FOTO: Ilustracija

Osumnjičeni je u prethodnom periodu bavio se švercom automobila iz Europske unije u BiH, a što je zakonski zabranjeno. U nastavku u potpunosti prenosimo pristiglo saopštenje iz PU Zvornik:

Podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena trgovina“ protiv lica R.R. (1978) iz Zvornika.
Naime, R.R. se sumnjiči da je u periodu od 01.01.2014. godine do 31.12.2015. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, nemajući ovlaštenje za trgovinu, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 52.771,14 KM, koja je zatim prodavao fizičkim licima na području Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa nadležnim organima, nastaviće sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju otkrivanja i dokumentovanja i drugih krivičnih djela ili prekršaja iz ove oblasti.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :