U Banja Koviljači voz udario automobil, jedno lice povrijeđeno (FOTO)

U sudaru putničkog voza i putničkog automobila koji se dogodio prethodnog jutra (13. jun), u 6 i 45 sati, na pružnom prelazu na ulazu u Banju Koviljaču iz pravca Loznice, nije bilo nastradalih, ali je pričinjena materijalna šteta.

U Banja Koviljači voz udario automobil, jedno lice povrijeđeno (FOTO)
FOTO: Loznicke novosti

U putničkom vozilu ‘’reno klio’’ nalazio se vozač, četrdesetogodišnji muškarac koji je u lozničku bolnicu primljen sa lakšim povredama, u svesnom stanju. On nije životno ugrožen, a dijagnostika je u toku. Prema nezvaničnim informacijama, putničko vozilo, na kome je oštećena vozačeva strana, kretalo se iz pravca Banje Koviljače i prilikom prelaska na pružnom prelazu došlo je do sudara sa putničkim vozom koji je dolazio iz Brasine. Nakon udarca, vozilo je sletelo sa puta, a voz se zaustavio posle nekoliko desetina metara.

– Čuo sam udarac i onda video vozilo koje je od udarca sletelo pored pruge i voz koji se nešto dalje zaustavio. Prišlio smo nas nekoliko da vidimo šta je bilo, a vozač je izašao iz vozila i samo se udaljio sa mesta događaja. Posle je došla policija i ne znam šta je dalje bilo. Voz je udario u vozačevu stranu i dobro je da se sve ovako, bez žrtava, završilo – kaže čovek koji je u trenutku udara bio u dvorištu sa druge strane puta.

U Banja Koviljači voz udario automobil, jedno lice povrijeđeno (FOTO)

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzrok ove saobraćajne nesreće. Inače, ovaj pružni prelaz nema rampu, ali je obeležen odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a železnički saobraćaj je, posle dvočasovnog prekida, ponovo uspostavljen od 9 sati.

T.M.S

(loznicke novosti)

Podijelite nas :