Bez struje dijelovi Križevića, Glumine i Tomića

0
Više od hiljadu domaćinstava danas bez električne eneregije na području Zvornika
FOTO: Ilustracija

Iz radne jedinice Elektrodistribucije Zvornik obavještavaju korisnike da će danas doći do obustava električne enrgije u pojedinim naseljima Zvornika.Bez struje dijelovi Križevića, Glumine i Tomića

Ovog dana će na nekoliko sati bez električne energije ostati mještani naselja Križevići, Glumine, Ristanovića tačnije pojedini djelovi ovih mjesnih zajednica.

U periodu od 9 sati i 30 minuta do 10 sati i 30 minuta izvodit će se radovi na trafostanici Jardan petlja  kako bi se izvršilo izmještanje AB stuba. Dio Glumine kod izlaza prema zaseoku Tomanići u navedenom periodu neće imati struju.

Naselje Tomići ostat će bez električne enrgije u periodu od 11sati i 30 minuta do 12sati i 30 minuta zbog radova na izmještanju AB stuba u Ristanovićima.

Seferovići, Potočani i Križevići ostat će bez električne enrgije u periodu od devet sati pa sve do polajedanaest prijepodne zbog rasjeke rastinja ispod dalekovoda.

Zbog rasjeke rastinja ispod dalekovoda, električnu energiju neće imati zaseoci Arnauti, Donja Glumina, Zlatne vode i Gajevi u mjesnoj zajednici Glumina i to u vremenskom periodu od 11 sati do 13 sati i trideset minuta.

Navedeno je u obavjesti za javnost RJ Elektrodistribucije Zvornik.
zvornicki.ba