Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši

0
Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Najmlađi su odmah ocijenili kvalitet novog terena

Ovih dana gradska mjesna zajednica Srpska Varoš uljepšana je za novi sportski teren namjenjen ljubiteljima košarke svih uzrasta. Zahvaljujući rukovodstvu ove mjesne zajednice, gradskoj upravi i vrijednim omladincima, sportski teren je adaptiran i pušten u funkciju u rekordnom roku.

Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Najmlađi su odmah ocijenili kvalitet novog terena

 

Nedostatak sportskih terena u ovom dijelu grada Zvornik je evidentan, ali i očekivan zbog samog terena i položaja kompletne mjesne zajednice.Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Vrijedni Varošani u akciji

Ranije postavljeni koš u Srpskoj Varoši prije nekoliko godina nije se dugo zadržao zbog nedovoljnog parking prostora, pa su nezadovoljni žitelji ove mjesne zajednice odlučili da uklone koš i teren za igru kako bi imali gdje parkirati svoja vozila.

Posljednja akcija je odraz šire zajednice Srpske Varoši zbog evidentnog nedostatka prostora za najmlađe, a prostor za parkiranje nije više tako velik problem kao što je bio ranijih godina bio.

Košarka u Zvorniku sve više dobija na popularnosti i raspostranjenosti na teritoriji cijelog grada.Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Pogled iz drugog ugla

Zvornicki.ba