Prijavi se, zaposli se; DEKRA zapošljava medicinsko osoblje u Njemačkoj! 28.juna prezentacija u Zvorniku

0
DEKRA stiže u Zvornik u četvrtak 15.11. Dom omladine od 16 sati

Sledeće sedmice, 28.juna, srijeda u Dom omladine Zvornik, sa početkom u 18 sati održat će se prezentacija renomirane njemačke kompanije DEKRA koja će mladima medicinske struke  iz Zvornika i okolnih opština predstaviti svoj program zapošljavanja u Njemačkoj.

Prijavi se, zaposli se; DEKRA zapošljava medicinsko osoblje u Njemačkoj! 28.juna prezentacija u Zvorniku

Prezentaciji mogu prisustvovati svi zainteresirani(mogu i učenici koji pohađaju medicinsku školu), a medicinsko osoblje zainteresirano za posao u Njemačkoj se već može početi prijavljivati.

U Zvorniku 28.juna na prezentaciji će prisustovati predstavnici DEKRE i odgovarati na pitanja prisutnih.

Dođite i pitajte sve što vas zanima.

DEKRA u okviru ovog programa prijavljenim nudi besplatno pohađanje časova njemačkog jezika,  polaganje potrebnih certifikata njemačkog jezika, kao i polaganje stručnih ispita iz oblasti medicine. Detaljnije o svemu 28.juna Dom omladine Zvornik.

Oni koji žele da prisustvuju mogu da se prijave na jednu od prezentacija putem www.medicinskanjega.com. Dodatne informacije su dostupne i putem telefona na broj +381 69 331 81 22 kao i putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili jednostavno klikom  OVDJE!

Detaljnije o samom projektu iz kompanije DEKRA su saopštili:

Prijavi se, zaposli se; DEKRA zapošljava medicinsko osoblje u Njemačkoj! 28.juna prezentacija u Zvorniku

Njemačka kompanija DEKRA u okviru posebnog projekta koji se sprovodi na nivou Bosne i Hercegovine, ali i zemlljama u okruženju, omogućuje medicinskom osoblju iz BiH zapošljavanje u Njemačkoj.

Riječ je o projektu koji obuhvata ne samo posredovanje stručnih medicinskih kadrova, nego i njihovu kvalitetnu pripremu za rad u jednoj od njemačkih zdravstvenih ustanova.

Tako projekat kompanije DEKRA, na koji mogu aplicirati svi navedeni kadrovi iz Bosne i Hercegovine, obuhvata sljedeće:

– Besplatno učenje njemačkog jezika za kandidate koji nemaju predznanje.

– Veliki broj renomiranih poslodavaca iz cijele Njemačke, na koje kandidati mogu da računaju.

– Stručnu podršku od strane DEKRA-e tokom cijelog procesa zapošljavanja.

– Sigurno zaposlenje u Njemačkoj uz priznatu diplomu.

– Zagarantovanu zaradu prema važećim njemačkim zakonima.

Prezentacije projekta u gradovima BiH

Projektom su definisane i detaljne prezentacije, koje će se prema trenutnom rasporedu održati u Banjoj Luci (26.6.2017.), Tuzli (27.6.2017.) i Zvorniku (28.6.2017.).

Svi prijavljeni kandidati će blagovremeno biti obavješteni o tačnom mjestu i terminu održavanja prezentacije.

Na koji način se obavlja prijava za projekat DEKRA-e?

Medicinske sestre i tehničari koji žele da se putem prezentacije detaljnije informišu o konceptu ovog projekta, mogu da se prijave na jednu od prezentacija putem www.medicinskanjega.com. Dodatne informacije su dostupne i putem telefona na broj +381 69 331 81 22 kao i putem elektronske pošte na adresu [email protected]

DEKRA je njemačka kompanija osnovana 1925. godine, koja danas zapošljava oko 37.000 radnika. Poznata je u Evropi i svijetu po tome da DEKRA već godinama uspješno posreduje u zapošljavanju radnika iz Njemačke i inostranstva u različitim branšama.