VIDEO – “Zvorničko ljeto 2017.” započelo nezaboravnim vatrometom i koncertom Zorice Brunclik

0

Jučer je prvi čovjek Zvornika, g-din Zoran Stevanović zvanično i otvorio ovogodišnje “Zvorničko ljeto”, koje će u nastupajućoj sedmici, svim posjetiocima grada Zvornika, omogućiti nešto “za njihovu dušu.”

DSC_0369

Prva noć ovogodišnjih dana ljeta u Gradu Zvornik, započelo je, kako se od mnogih moglo čuti, fenomenalno.

Naime, sinoć je na Gradskoj plaži, nastupajuće noći koncerata i dobre muzike, otvorio gradonačelnik Stevanović, a za svoje Zvorničane i sve posjetioce pripremio je predivno iznenađenje u vidu vatrometa, koje je obasjavalo obje obale Drine.U nastavku donosimo Vam kraći video prilog sa sinošnjeg koncerta ove ex – yu i šire dive….

U vrijeme održavanja „Zvorničkog ljeta“, od 02. do 08. avgusta, info centar Turističke organizacije grada Zvornika radiće svaki dan do 20:00 časova.

Na taj način biće omogućeno svima onima koji u periodu održavanja naše najveće manifestacije posjete Zvornik da dobiju informacije o mjestima koja mogu obići u gradu, o mogućnostima smještaja u Zvorniku, ali i o programu „Zvorničkog ljeta“ (raspored, satnica, mjesto održavanja, događaji), kao i druge korisne informacije.

U Turističkom info centru posjetioci mogu pronaći i turističke brošure, mape i suvenire.
DSC_0377

Odjeljenje za privredu, razvoj, poljoprivredu i društvene djelatnosti grada Zvornika donijelo je Odluku o produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata tokom trajanja „Zvorničkog ljeta“.

Prema Odluci, radno vrijeme ugostiteljskih objekata na području grada Zvornika produžava se za jedan sat u periodu trajanja „Zvorničkog ljeta“, od 02. do 08. avgusta 2017. godine.

Ugostiteljski objekti, u skladu sa Odlukom, mogu raditi do 01:00 čas po ponoći.

DSC_0375

Podsjećamo da večeras, drugu noć ovogodišnjeg ljeta u Zvorniku, na gradskoj plaži posjetioci će moći uživati u koncertu grupe Atomsko sklonište. Početak od 21:00h.

DSC_0411

(Zvornički.ba)