Omladinski kamp podignut na gradskoj plaži u Zvorniku

0
Omladinski kamp podignut na gradskoj plaži u Zvorniku

Regionalni omladinski kamp „Kampomanija“ u organizaciji udruženja za mobilnost i edukaciju ARANEA iz Zvornika biće otvoren na gradskoj plaži od 4. do 6. avgusta 2017. godine. Učesnici kampa, njih 127, su mladi iz razlicitih opština i gradova.

Omladinski kamp podignut na gradskoj plaži u Zvorniku

„Cilj nam je da ovo druženje mladih postane tradicija, koja će nam omogućiti razmjenu iskustava, da naučimo nešto novo i da u budućnosti zajednički organizujemo i realizujemo projekte. Omogućili smo našim dragim gostima i učešće odnosno posjetu dešavanjima, koja se organizuju u okviru Zvorničkog ljeta.
Od danas će moći da posjete pozorište i odgledaju različite predstave. U okviru Zvorničkog ljeta u danima kampa biće održani koncerti, dok će u subotu, 5.avgusta u jutarnjim satima na rijeci Drini biti održana Zvornička regata“, istakla je Sandra Erkić, predsjednica udruženja Aranea.

Kampomanija je jedan od vidova druženja mladih. Grad Zvornik leži na rijeci Drini, koja pruža velike mogućnosti za ovaj vid aktivnosti, a gradska uprava je uvijek spremna da podrži mlade ljude u njihovom