Subaša širi asortiman kvalitetne robe u Đilama

0

Trrgovinska radnja “Subaša” u kojoj možete nabaviti bijelu tehniku, sve vrste električnih uređaja i halata potrebnih za kuću i oko kuće, proširila je svoj asortiman i sada nudi daleko više proizvoda nego prije dva mjeseca kada je počela sa radom.

Subaša širi asortiman kvalitetne robe u Đilama
Friteza za restorane

“Subaša” svojim kupcima sada nudi sve od igle do lokomotive. Ukoliko je nekom potrebna mašina za iskopavanje, istu može nabaviti putem ove radnje, ukoliko imate potrebe za kvalitetnim pećima i fritezama za restorane ili gumene čamce, polovan namještaj, sve to može da se po vrlo povljnim cijenama kod Subaše.
https://www.facebook.com/groups/1680421142194737/?fref=ts

Zvornički poduzetnik Mirsad zvani Hamdija Subašić, a poznatiji kao Subaša uspješno vodi radnju koja se odlikuje kvalitetnom robom i pristupačnim cijenama za sve koji žele da nabave potrebne uređaje za svoj dom i dvorište.

Subaša širi asortiman kvalitetne robe u Đilama
Radnja se nalazi u mjestu Điile u Karakaju, lokacija je odmah pored puta Zvornik – Tuzla, preko puta džamije u Karakaju.

Sva roba je uvezena direktno iz Evropske unije.

Subaša širi asortiman kvalitetne robe u Đilama

U Karakaju možete jeftino nabaviti plazme, LCD televizore, veš mašine, perilice za posuđe, frižidere, trimere, kosačice, namještaj, i ostale kućanske aparte neophodne svakom domaćinstvu, a koje su za naše uslove još uvijek visokih cijena.

 

Podsjećamo da je Mirsad Subašić prije nekoliko godina se u Zvornik vratio iz daleke Australije.

(Zvornicki.ba)