Zvornički mladi džudisti drugi u ekipnom plasmanu na turiniru u Prnjavoru

0
Zvornički mladi džudisti drugi u ekipnom plasmanu na turiniru u Prnjavoru
Zvornički sokolići u Prnjavoru

Sokolići, pioniri i kadeti osvojili drugi u generalnom plasmanu na turniru u džudou pod nazivom „Mala Evropa“ održanom u Prnjavoru.

Sokolići, pioniri i kadeti „Srpskog Sokola“ drugi u generalnom plasmanu na turniru „Mala Evropa“ u Prnjavoru. Predhodnog vikenda džudisti „Srpskog Sokola“ su ostvarili zapažen rezultat na međunarodnom turniru „Mala Evropa“ u Prnjavoru. U konkurenciji preko 600 takmičara iz preko 40 klubova zvrnički džudisti su osvojili drugo mjesto u eneralnom plasmanu. Prvo mjesto je osvojio mostarski džudo klub u tjesnoj trci sa klubom iz Zvornika. Takmičenje je organizovano u pet kategorija. Važno je napomenuti da su zvornički džudisti bili najbolji u dvije od pet kategorija i da su osvojili ukupno 31 medalju. 12 zlatnih, 9 srebrnih i 10 ronzanih medalja je ovaj put bilo dovoljno za visoku drugu poziciju na ovom više nego jakom turniru. Treneri Igor Kikić, Dalior Bošković, Dane Pepić su ovaj put vodili takmičare i jednoglasni su u mišljenju da je ovo bilo dobro izdanje zvorničkih džudista. Sportski direktor Ognjen Pavlović i predsjednik kluba Dragan Božović su istakli da je ovo prvo u nizu takmičenja nakon ljetne pauze i da je rezultat iako je bio u drugom planu odličan za ovako jak turnir.
Zvornički sokolići u Prnjavoru

Predhodnog vikenda zvornićki džudisti ostvarili su zapažen rezultat na međunarodnom turniru „Mala Evropa“ u Prnjavoru gdje su nastupale ekipe i klubovi iz deset različitih država.
U konkurenciji preko 600 takmičara iz preko 40 klubova zvornički džudisti su osvojili drugo mjesto u generalnom plasmanu. Prvo mjesto je osvojio mostarski džudo klub u tjesnoj trci sa klubom iz Zvornika. Takmičenje je organizovano u pet kategorija.

Važno je napomenuti da su zvornički džudisti bili najbolji u dvije od pet kategorija i da su osvojili ukupno 31 medalju. Od toga 12 zlatnih, 9 srebrnih i 10 ronzanih medalja je ovaj put bilo dovoljno za visoku drugu poziciju na ovom više nego jakom turniru.

Treneri Igor Kikić, Dalior Bošković, Dane Pepić su ovaj put vodili takmičare i jednoglasni su u mišljenju da je ovo bilo dobro izdanje zvorničkih džudista.
Sportski direktor Ognjen Pavlović i predsjednik kluba Dragan Božović su istakli da je ovo prvo u nizu takmičenja nakon ljetne pauze i da je rezultat iako je bio u drugom planu odličan za ovako jak turnir.

(Zvornicki.ba)