Maloljetnik ukrao 360 maraka pa završio u pritovoru

0
Ukrao automobil u Pilici, bježeći od policije sletio u kanal, kradljivac uhapšen uz podršku žandarmerije
FOTO: Ilustracija

Za manje od 24 časa rasvijetljeno krivično djelo „Krađa“ u Bratuncu. Prema dopisu iz PU Zvornik iz automoila oštećenog u Bratuncu, nepoznata osoba je ukrala 360 KM i dokumenta. Brzim i efikasnim radom policije na terenu ovaj slučaj je rasvjetljen.

Maloljetnik ukrao 360 maraka pa završio u pritovoru
FOTO: Ilustracija

U nastavku u potpunosti prenosimo pristiglo saopštenje o ovom događaju.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su za manje od 24 časa identifikovali i pronašli lice koje je iz putničkog automobila koji je bio parkiran ispred garaže prijavitelja u ulici Svetog Save, opština Bratunac, otuđio torbicu u kojoj se nalazionovac i lična dokumenta.
Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 20.08.2017. godine oko 18,15 časova, prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih, iz putničkog automobila koji je bio parkiran ispred garaže prijavitelja u ulici Svetog Save, opština Bratunac, otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 360,00 KM i lična dokumenta.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su 21.08.2017. godine, identifikovali i pronašli šesnaestogodišnjaka iz Bratunca, za kojeg postoje osnovi sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“. Prilikom kriminalističke obrade lice je upotpunosti priznalo izvršenje krivičnog djela, kojom prilikom je kod istog pronađen diootuđenih predmeta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Navodi se u pristiglom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik