Veliki radovi na rekonstrukciji gradskih ulica u narednim mjesecima

0
Veliki radovi na rekonstrukciji gradskih ulica u narednim mjesecima

U Zvorniku su u toku radovi na drugoj fazi rekonstrukcije gradskih ulica što je samo dio ovogodišnjih infrastrukturnih projekata u vrednosti od 3.100.000 KM, a koji se finansiraju iz kredita Svjetske banke i gradskog budžeta.

Veliki radovi na rekonstrukciji gradskih ulica

Radovi na kompletnoj zamjeni vodovodne i kanalizacione mreže se trenutno izvode u ulici Braće Obradović koja je zatvorena za saobraćaj. Očekuje se da će radovi biti gotovi za 15-ak dana nakon čega će uslijediti asfaltiranje ulice rekao je Dragiša Krstić direktor preduzeća Keso Promet koja je izvođač radova.
U utorak ili srijedu dobićemo idejno rešenje za saobraćajnice i parking mjesta nakon čega će uslijediti asfaltiranje ulica Braće Obradović , Majevičke i Sprečanske ulice u kojima su predhodno završeni radovi na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže istakao je Krstić .

Prema dinamici radova očekuje se da će kompletni radovi na asfaltiranju ovih ulica biti gotovi za oko 30 dana . Nakon toga uslijediće kompletna rekonstrukcija glavne ulice u zvorničkom naselju Grobnice .

U okviru ovog projekta je izgradnja vodovodne mreže u mjesnoj zajednici Tršić i kanalizacione mreže u Tabancima. Rok za završetak svih radova je jun 2018 godine .

(radioosvit)