Krali autoradijske CD plejere pa poslije desete krađe uhapšeni

0
Ukrao automobil u Pilici, bježeći od policije sletio u kanal, kradljivac uhapšen uz podršku žandarmerije
FOTO: Ilustracija

Za manje od dva sata rasvijetljene teške krađe na području Šekovića. U nastavku prenosimo u potpunosti pristiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik.

Krali autoradijske CD plejere pa poslije desete krađe uhapšeni
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, lišili su slobode lica V.R.(1992), B.D. (1997), M.D. (1997) i sedamnaestogodišnjaka, svi iz Vlasenice, zbog postojanja osnova sumnje da su u toku noći 27/28.08.2017. godine, na području opštine Šekovići, izvršili više krivičnih djela „Teška krađa“.
Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 28.08.2017. godine, oko 00,10 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz zaključanog putničkog automobila prijavitelja, otuđio CD plejer.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela i pronalaska počinioca, policijski službenici PS Šekovići su identifikovali lica V.R. (1992), B.D. (1997), M.D. (1997) i sedamnaestogodišnjaka, kod kojih su pronašli otuđeni CD plejer.

Tom prilikom, kod osumnjičenih je pronađeno još devet CD plejera, koji potiču iz krivičnih djela izvršenih istu noć na području opštine Šekovići.
Osumnjičeni su iskoristivši odsustvo vlasnika vozila, izvršili provalu u više putničkih automobila, iz kojih su otuđili CD plejere, ali su brzom reakcijom policijskih službenika identifikovani i lišeni slobode.

U vezi sa navedenim aktivnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela.