Drina na megdan Tekstilcu u Derventu, Napredak dočekuje Sutjesku

0
Fudbaleri Drine slavili u Derventi, Stupar pogodio za pobjedu
FOTO: Arhiv

U petom kolu Prve lige Republike Srpske, Drina će gostovati u Derventi kod ekipe Tekstilac Kort, dok će Napredak dočekati ekipu Sutjeske iz Foče.

Drina na megdan tekstilcu u Derventu, Napredak dočekuje Sutjesku
FOTO: Arhiv

Šepčanima je pobjeda neophodna kako bi se stabilizovali na sredini tabele, upravo je ranjiva ekipe Sutjeske idealna prilika za nove bodove mlađeg zvorničkog prvoligaša. Podsjećamo da je Sutjeska u prošlom kolu izgubila utakmicu od FK Podrinje Janja.

Drina ima nešto teži zadatak u Derventi gdje je dočekuje domaći Tekstialc Kort koji ove sezone pravi odlične rezultate.

Očekivanja u Derventi za naš portal iznio je šef stručnog štaba Drine Veljko Cvijetinović:
Utakmica koja nam puno znači u psihološkom smislu. Treba da se potvrdi naš dosadašnji prikazani kvalitet u odbrani. Odlazimo na duel oslabljeni za tri igrača, ali pojačani Jokićem koji je sanirao povredu.Pokušat ćemo da ne dozvolimo protivniku da razvije igru, stvara šanse ako bi povećali pritisak na domaći tim. Pred nama je inspirativan protivnik koji ima odličan terenza igru. Nadamo se da ćemo se vratiti neporaženi u Zvornik.

Drina na megdan tekstilcu u Derventu, Napredak dočekuje Sutjesku
Veljko Cvijetinović

Jedan od standardnih igrača u prva četiri kola je Elvir Majlović koji je igrao do sada na različitim pozicijama u dosadašnjem dijelu prvenstva. U Derventi Majlović očekuje:

Očekujemo sutra jednu tešku utakmicu, jednu mušku fer borbu sa dobrim protivnikom. Idemo bez tri standardna prvotimca, ali uz dobar pristup sigurno da možemo doći do povoljnog rezultata. Ovu sedmicu smo dobro radili, pripremali smo se maksimalno i uz malo i sreće očekujemo nove bodove. Rekao je Majlović.

Drina poslije četiri kola ima sedam bodova, a Napredak tri boda.