Malo košarkaške magije našeg Bojana Matića (VIDEO)

0
Malo košarkaške magije našeg Bojana Matića (VIDEO)
Bojan Matić u omiljenom položaju

Od jutros društvenim mrežama kruži mali video klip u kojem se vidi dio treninga sedamnaestogodišnjeg Zvorničanina Bojan Matića, košarkaša koj nastupa u Italiji.

Malo košarkaške magije našeg Bojana Matića (VIDEO)
Bojan Matić u omiljenom položaju

Bojanu smo ranije pisali i predstavili ga putem našeg portala dok je bio na odmoru u Zvorniku. Put Italije krenuo je ove sezone i Milan Vukajlović koji se već priključio pripremama svom klubu.

Sedamnaestogodišnji Bojan Matić, košarkaš koji nastupa za košarkaški klub grada Taranta ne krije zadovolsjtvo što mu se još jedan sugrađanin pridružio u Italiji.
To je odlično za Milana jer su ovdje uslovi fantastični za razvijanje. Svi uslovi su obezbjeđeni da samo mislimo na košarku. Vjerujem da će se Milan odlično snaći jer italijanski mentalitet nama dosta odgovara.

O video klipu koji se vrti društvenim mrežama i predstojećoj sezoni Matić je rekao:

To je ono što uvijek radim poslije treninga, uvježbavam ono što želim bolje raditi u toku utakmice. Sezona nam počinje 24.septembra i želim se što bolje pripremiti. Dajem duplo sebe na svakom treningu jer sam željan igre i očekujem veću minutažu u prvom timu. Izjavio je Matić dodavši da je odmor u Zvorniku iskoristio da napuni baterije za predstojeću sezonu.

Pogledajte mali dio treninga poslije treninga Bojana Matića.

 

Podsjećamo i da je zvornički košarkaški biser Anastasija Opačić takođe u Italiji sličnom programu kao Bojan i Milan, s tim da Anastasija nastupa u seriji A omladinskih liga Italije.

(Zvornicki.ba)