Uhapšen pjevač Lapsus benda u Smederevu

0
Uhapšen pjevač Lapsus benda u Smederevu

Najskuplji spot popularnog benda iz Kalesije koji nosi naziv „Lapsus band-a“ za pjesmu „Santa leda“ umalo nije bio snimljen prije nego što je zabilježen prvi kadar. Pjevač Emir priveden od strane smederevske policije jer kod sebe nije imao lična dokumenta.

Uhapšen pjevač Lapsus benda u Smederevu

“Za potrebe snimanja zakupili smo smederevsku tvrđavu jer je radnja spota smještena u doba starog Rima. Došao sam prije svih i popeo sam se na bedeme da vidim kako izgleda cijeli prostor kada su mi prišli policajci i upitali me šta radim tu. Rekao sam da sam pjevač i da snimam spot, ali su me oni upitali za lične isprave koje sam zaboravio u Beogradu. Tada su mi stavili lisice i odveli me u stanicu. Pokazivao sam im i spotove na „jutjubu“, ali to nije pomoglo već su me zadržali dva sata dok nisu stigla dokumenta iz Beograda”,– rekao je pjevač jednog od najpopularnijih mladih bendova na Balkanu.
“Oni su samo radili svoj posao, ja sam kriv što nisam imao pasoš kod sebe. Na svu sreću ipak smo uspjeli da snimimo sve, i ovo će biti naš najspektakularniji spot dosad, a pesma je inače naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem, tako da posle prvog malera očekujemo da sve ide kako treba i da publika dobro reaguje na sve”, izjavio je Emir koga zajedno sa momcima iz benda možemo videti na fotografiji.

Snimanje spota trajalo je više od 18 sati ali za „Lapsusovce“ nema odmora jer ih očekuje mnogo posla pošto je njihova cijela jesenja turneja već rasprodata.

(Kurir/Kalesijski.ba)