Vlasenica ove subote organizuje uličnu trku, očekuju se stotine takmičara

0
Krivična prijava u Vlasenici zbog primanja na neodređeno radnika bez konkursa i retro-aktivnog povezivanja radnog staža u javnom preduzeću
Vlasenica

U Vlasenici se u subotu, 16.09. 2017. godine, održava Trka kroz Vlasenicu 2017. (početak u 12 časova na Trgu u centru grada).

U Vlasenici ulična trka, očekuju se stotine takmičara

Ulična trka, po prvi put u ovom formatu se održava u našem gradu. Organizator je Atletski klub “Vlasenica” uz podršku opštine Vlasenica i suorganizatora – Kulturnog centra i TO Vlasenica.

Očekujemo oko dvije stotine učesnika koji će se takmičiti u različitim disciplinama, u okviru različitih starosnih kategorija. Uz već prijavljene takmičare – članove atletskih klubova iz BiH i Srbije očekujemo i veliki broj rekreativaca. Obezbijeđene su vrijedne nagrade, diplome, pehari, robne nagrade, sponzorski paketi.
Juče je organizator dobio potvrdu da će na ovoj trci učestvovati i Lucija Kimani, reprezentativka BiH, višestruka državna rekorderka i učesnik na nekoliko Olimpijskih igara.

Ovih dana se nadamo da će učešće potvrditi još neka eminentna imena iz BiH i Srbije.

Za sve detalje slobodno kontaktirajte broj telefona u potpisu, facebook stranicu na adresi facebook/tovlasenica ili ovaj mejl.

Broj telefona organizatora, predsjednika AK “Vlasenica” je 066 432 865.

Organizarot svima upućuje dobrodošlicu i srdačne pozdrave!

(Zvornicki.ba)