Azmir Husić vodi Podrinjce na utakmicu u Bugojno

0
Azmir Husić vodi Podrinjce na utakmicu u Bugojno

Svi Podrinjci koji žele dati podršku fudbalskom klubu Sloga Simin Han, a kojeg predvodi njihov sugrađanin Azmir Husić mogu to učiniti ove nedjelje u Bugojnu.

Azmir Husić vodi Podrinjce na utakmicu u Bugojno

Ovaj ugledni biznismen sa adresom stanovanja u Tuzli obezbjedio je besplatan prevoz za sve svoje sugrađane koji žive u svim opštinama Podrinja na utakmicu koju Sloga ove nedjelje igra u Bugojnu.

Svi zainteresirani koji žele pružiti podršku FK Sloga Simin Han, trebaju se javiti putem telefona 065 360 479 Kasimu Mehmedoviću, ili putem društvene mreže facebook KLIKOM OVDJE!

Autobus kreće u nedjelju ujutru i broj mjesta je ograničen, tako da se zainteresirani što prije jave kako bi putovali sa timom Sloge u Bugojno.
Lider prvenstvene tabele u okviru Prve lige FBiH, Sloga iz Siminog Hana, računajući i pobjedu u 1/16 finala Kupa BiH protiv aktuelnog prvaka BiH, Zrinjskog iz Mostara, nalazi se u seriji od šest pobjeda u isto toliko odigranih takmičarskih mečeva.

U predstojećem, desetom, kolu Prve lige FBiH, ekipa Sloge imaće priliku u Bugojnu na gostovanju kod Iskre nastaviti svoj niz pobjeda, a kako sada stvari stoje, nogometaši tima iz Sminog Hana imaće u Bugojnu i veliku podršku svojih navijača, popularne “Divizije”.

Naime, prvi čovjek Sloge, Azmir Husić, uoči pomenutog duela između Iskre i Sloge koji će biti odigran na stadionu “Jaklić” u Bugojnu, omogućio je svim navijačima Sloge besplatan prijevoz do Bugojna.

Podsjećanja radi, ovo će biti drugi put zaredom da Azmir Husić organizuje prijevoz navijačima Sloge na prvenstvene mečeve u kojima klub igra bilo kao domaćin ili kao gost.

Podsjećanja radi, u prošlom kolu kada je Sloga bila domaćin visočkoj Bosni, ovaj biznismen organizirao je prijevoz na pomenuti meč za sve navijače Sloge koji žive u Istočnoj Bosni, a koji, inače, imaju želju pratiti i podržavati ovaj klub.

(Zvornicki.ba)