Sudar u Konjević Polju, dvoje teško povrijeđenih

0
Sudar u Konjević Polju, dvoje teško povrijeđenih
Đugum jutros

Mjesto Đugum naselje je koje se nalazi u sastavu mjesne zajednice Konjević Polje, a prostire se između mjesta Konjević Polje i Nova Kasaba. Ovo naselje je mjesto najtežih saobraćajnih nesreća u ovom dijelu Podrinja. Česti su slučajevi pogibije u saobraćajnim nesrećama u ovom dijelu Podrinja, a izlijetanje sa puta je skoro pa svakodnevnica.

Sudar u Konjević Polju, dvoje teško povrijeđenih
Đugum jutros

Jutros je se dogodio strašan sudar, kada je automobil “Polo” udario u kamion Boksita Milići i završio pored puta u nekoliko dijelova. Jedno od povrijeđenih prevezeno je u Tuzlu na hospitalizaciju.

U nastavku prenosimo dopis pristigao od Policijske uprave Zvornik, a fotografije smo preuzeli od portala Infosvijet.info.

Sudar u Konjević Polju, dvoje teško povrijeđenih
Konjević Polje ovog jutra
U saobraćajnoj nezgodi dva lica zadobila tjelesne povrede. Na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Konjević Polje, 06.10.2017. godine oko 07,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.D. (1965) iz
Milića, koja je upravljala putničkim automobilom marke „Polo“, sa kojom se kao suvozač u vozilu nalazio P.D. (1968), takođe iz Milića i lice D.M. (1971) iz Milića, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Mercedes“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede zadobila je B.D. vozač putničkog automobila marke „Polo“, a tjelesne povrede zadobio je i suvozač u putničkom automobilu P.D. Povrijeđeni su prevezeni i zbrinuti u Opštoj bolnici Zvornik, odakle je B.D. prevezena u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac.

(Zvornicki.ba)