Drinjača: Pronađeni i oduzeti karabin, eksploziv i više od 700 metaka (FOTO)

0
Krivična prijava u Lokanju zbog pucanja iz puške
Arhiv-Ilustracija

Prema dopisu pristiglom iz Policijske uprave Zvornik u mjestu Drinjača pronađena je veća količina naoružanja koja je i oduzeta. U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje iz PU Zvornik.

Drinjača: Pronađeni i oduzeti karabin, eksploziv i više od 700 metaka (FOTO)
Karabin

Pronađena veća količina municije i minsko-eksplozivnih sredstava

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su preduzimajući aktivnosti na sprečavanju nelegalnog posjedovanja i prometa oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u mjestu Drinjača, grad Zvornik, u pomoćnom objektu koji je vlasništvo pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Zvornika, nalazi
veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava.Drinjača: Pronađeni i oduzeti karabin, eksploziv i više od 700 metaka (FOTO)
Pronađena municija u Drinjači

Dolaskom na lice mjesta, u pomoćnom objektu u Drinjači, grad Zvornik, pronađena je i privremeno oduzeta puška M-48, 412 komada municije kalibra 7,9 mm, 273 komada municije kalibra 7,62 mm i određena količina minsko-eksplozivnih sredstava.

Drinjača: Pronađeni i oduzeti karabin, eksploziv i više od 700 metaka (FOTO)
Pronađeni eksploziv

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na identifikovanju izvršioca i dokumentovanju krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

(Zvornicki.ba)