Odbojkaši gostuju u Ljubinju, a rukometaši u Bijeljini

0
Odbojkaški klub Drina okuplja mlade Zvornika i takmiči se sa svim selekcijama
Grb koji se ne mijenja

Ovog vikenda sportska porodica Drina nastupit će u tri sporta fudbal, rukomet i odbojka. Fudbaleri dočekuju kandidata za osvajanje titule prijedorski Rudar, a odbojkaši i rukometaši putuju na neugodna gostovanja.

Odbojkaši gostuju u Ljubinju, a rukometaši u Bijeljini
OK Drina

Odbojkaši su nakon poraza na domaćem terenu od tima OK Majevica iz Lopara okrenuli se predstojećoj utakmici u Ljubinju protiv istoimenog protivnika.

Očekivali smo puno više od protivnika u prošlom kolu koji je  u svoje redove doveo nekoliko pojačanja i najavio borbu za ulazak u premijer ligu BiH. Mi smo izgubili susret u Zvorniku zahvaljujući najviše vlastitim pogreškama. Odigrali smo samo treći set kako treba i njega smo jedinog dobili. 

Sada putujemo u Ljubinje, grad odbojke u Hercegovini  koji je tradicionalno među najboljim, ali i mi smo, pa očekujemo pravu prvenstvenu utakmicu u kojoj ćemo pružiti naš maksimum. Rekao je trener prvog tima Velibor Petrović.

Rukometaši Drine gostuju kod lidera na tabeli RK Bijeljina koji je u prva tri kola upisao tri pobjede. Kapiten tima Sredo vidaković je o predstojećem gostovanju u Bijeljini rekao:Odbojkaši gostuju u Ljubinju, a rukometaši u Bijeljini
VIšestruki šampioni RK Drina Zvornik

Uvijek odigramo pravi komšijski derbi do zadnjeg atoma snage. Prvi puta u ovoj godini gostujemo kompletni i očekujemo neizvjesnu utakmicu u kojoj ćemo se boriti da se u Zvornik vratimo neporaženi.

Predstoji bogat vikend sportskim nastupima naših klubova.

(Zvornicki.ba)