SDA Zvornik: Lažne optužbe fejsbuk političara

0
SDA Zvornik: Lažne optužbe fejsbuk političara

Iz opštinskog odbora Sranke demokratske akcije pristiglo je saopštenje za javnost:

SDA Zvornik: Lažne optužbe fejsbuk političara

Ovih dana u javnosti su aktuleni istupi pojedinih kvazi i fejsbuk političara iz grada Zvornika, koji iznose lažne optužbe na račun Stranke demokratske akcije.

Naime, u svojim istupima oni navode da je predsjednik Skupštine Grada Zvornika Mersad Mehmedović (SDA) glasao za drugog potpredsjednika Skupština Grada. To je apsolutna laž, što se može provjeriti uvidom u stenogram glasanja.
Lider Demokratske fronte (DF) u Zvorniku iznoseći neistine zbog svojih ličnih frustracija pokazuje da nije sposoban nizašto drugo osim za laž. Kao osoba koja je izmijenjala sve političke opcije u gradu Zvorniku, lider DF-a je svih ovih
godina samo naučio otvoriti kancelariju svake druge godine na tri mjeseca, pokupiti od 100-300 glasova i time pojačati mandat nekoj od srpskih političkih partija.

Stranka demokratske akcije ovim saopćenjem se obraća zbog prava javnosti da zna istinu, a ne zbog fejsbuk političara koje u Zvorniku niko ne shvata ozbiljno.

SDA će, kao i do sada, djelima a ne riječima biti uz Bošnjake Zvornika, te neće dozvoliti mešetarima i političkim diletantima da siju smutnju u gradu na Drin.

Gradski odbor SDA Zvornik