Automobilom ubio staricu od 91 godinu, a potom pobjegao sa mjesta nesreće

0
Automobilom ubio staricu od 91 godinu, a potom pobjegao sa mjesta nesreće

Identifikovan leš koji je pronađen na dijelu magistralnog puta Zvornik-Vlasenica, a o čemu smo juče pisali na portalu zvornicki.ba.

Automobilom ubio staricu od 91 godinu, a potom pobjegao sa mjesta nesreće

Prema jutrošnjem dopisu potvrđeno je da se radi o starijoj ženskoj osobi od 91 godinu inicijala V.K. iz Vlasenice, a koja je udarena na putu Zvornik-Vlasenica od nesavjesnog vozača koji je potom pobjegao.

U nastavku u potpunosti prenosimo pristigli dopis iz PU Zvornik:
Policijskoj stanici Zvornik, 19.10.2017. godine prijavljeno je da se na dijelu magistralnog puta Zvornik-Vlasenica, u mjestu Jošanica, nalazi beživotno tijelo nepoznate osobe. Naime, riječ je o licu V.K. (1926) iz Vlasenice.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, koji su tom prilikom utvrdili da je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali nepoznati vozač sa vozilom nepoznate marke i lice V.K. (1926) iz Vlasenice, kao pješak, koja je tom prilikom smrtno stradala.

Nepoznati vozač je nakon toga napustio lice mjesta i udaljio se u nepoznatom pravcu.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju identifikovanja nepoznatog vozača koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi i rasvjetljavanja i dokumentovanja ovog događaja.

 

(zvornicki.ba)