Napio se pa došao pred tuđu kuću, prijetio, razvalio vrata i otimao stvari

0
Teslić: Automatskom puškom ubio ljubavnicu pa presudio i sebi
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 26.10.2017. godine, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je oko 01,45 časova, u mjestu Pilica, grad Zvornik.

Napio se pa došao pred tuđu kuću, prijetio, razvalio vrata i otimao stvari
FOTO: Ilustracija

Lice inicijala Z.S. (1976) iz Bijeljine, došlo do porodične kuće oštećene, gdje je upotrebom fizičke snage oštetio ulazna vrata, a zatim je fizički napao vlasnicu kuće i prijavitelja koji se nalazio u kući, upućujući im tom prilikom prijetnje, nakon čega je otuđio određene predmete koji pripadaju prijavitelju, sasopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.
Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli lice Z.S. kod koga su pronađeni otuđeni predmeti, koje je uz potvrdu dobrovoljno predao policijskim službenicima. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da lice Z.S. posjeduje 2,07 g/kg alkohola u organizmu i isti je lišen slobode od strane policijskih službenika PS Kozluk.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za više krivičnih djela počinjenih u sticaju „Narušavanje nepovredivosti stana“, „Tjelesna povreda“, „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Ugrožavanje sigurnosti“.