Bratunac: Cijena maline veća za 0,20 pfeninga?

0

Već je poznato da je hladnjača „AGRO-DR“ isplatila malinu po nešto većoj cijeni od one koju su isplatile druge hladnjače na području Srebrenice i Bratunca.

 

Bratunac: Cijena maline veća za 0,20 pfeninga?

Međutim, ono što će obradovati mnoge malinare, posebno one koji su malinu predavali u ovu hladnjaču, jeste da postoji mogućnost da se otkupna cijena poveća za još 0,20 pfeninga.

„Izvoz je krenuo posljednjih dana, pa sam mislio da dodam još 0,20 pfeninga po kilogramu maline. Pokušaćemo to da ispoštujemo. Nije neka cijena izvoza, ali hoćemo da maksimalno ispoštujemo proizvođače“, rekao nam je Petko Rankić, vlasnik hladnjače „Agro-dr“.
Hladnjača „Agro-dr“ jedna je od najvećih na ovom području, otvorena je u maju 2016. godine i u izgradnju je uloženo više od 2,5 miliona maraka.

O svemu ovome možete slušati i sutra na talasima Omladinskog studija na 103,5 MHz u emisiji „Gazdinstvo“, gdje će gost biti Petko Rankić sa kojim ćemo razgovarati o otkupnoj cijeni maline, ali i o novim investicijama u Bratunac u koje je i on uključen. Emisiju možete slušati od 13.30 h.

(UPS media)