Odabrana najbolja fotografija na konkursu „Uhvati ritam ljeta“

0
Otvoren nagradni FOTO-konkurs Turističke organizacije Zvornik – četiri godišnja doba
Najbolja fotografija prošlog konkursa, autor Stanislav Tomić

Odabrana je najbolja fotografija na konkursu „Uhvati ritam ljeta“ koji je raspisan od strane Turističke organizacije Zvornik.

Odabrana najbolja fotografija na konkursu „Uhvati ritam ljeta“
Najbolja fotografija ovog ljeta

Fotografija „Uhvaćen ritam ljeta“ autora Stanislava Tomića osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolju turističku fotografiju koji je raspisala Turistička organizacija grada Zvornika.

Prema riječima Ivane Đokić Milanović, predstavnice TO, forografija prikazuje ljude različite starosne dobi koji uživaju u čarima rijeke Drine, dok je u pozadini naš grad i most Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji je jedan od prepoznatljivih simbola Zvornika.

Drugo mjesto osvojila je fotografija „Gosti iz inostranstva“ autora Borisa Pepića koja prikazuje turiste iz Njemačke koji su se, boraveći u Zvorniku zabavili koristeći jedan od sportskih terena na obali rijeke Drine.

Odabrana najbolja fotografija na konkursu „Uhvati ritam ljeta“
Druga najbolja fotografija ljeta u Zvorniku, autor Boris Pepić
– Obje fotografije su vesele, pune pokrete, zadovoljnih lica i na neki način šalju poziv i drugima da uživaju na isti način u našem gradu. Fotografije u potpunosti oslikavaju temu konkursa i prikazuju kako se može provesti jedan sadržajan dan u Zvorniku u toku ljetnjih mjeseci– rekla je Đokić Milanović.

Autor najbolje fotografije nagrađen je sa 200 KM, a drugoplasirani sa 150 KM, dok je Turistička organizacija stekla pravo da fotografije koristi u sve promotivne aktivnosti koje će sprovoditi u narednom periodu Konkurs na temu „Uhvati ritam ljeta“ bio je raspisan u periodu od 1. avgusta do 21 septembra.

(Zvornicki.ba)