Još uvijek nerazjašnjena misteriozna smrt pješaka na semaforima u Zvorniku

0
Potvrđena optužnica za pregaženog pješaka iz novembra 2017.godine na ulazu u Zvornik
FOTO: Rade Jokić - Euroblic.rs- ARHIV

Pešak Aleksandar Aleksić (43) preminuo je kod semafora na ulazu u centar Zvornika, ali još nije jasno da li je nastradao od udarca automobila ili je već bio mrtav kada je auto naišlo na njega dok je ležao na putu. Piše Rade Jokić za Euroblic.rs.

Još uvijek nerazjašnjena misteriozna smrt pješaka na semaforima u Zvorniku
FOTO: Rade Jokić – Euroblic.rs

Nesreća se dogodila u sredu oko 16.50, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina. Tačni razlozi njegove smrti još nisu utvrđeni, a više detalja znaće se nakon obdukcije.

Nezvanično saznajemo da je pregled nadzornih kamera na semaforima potvrdio da je Aleksić već ležao na putu kada je došlo do kontakta između njega i automobila.

Ipak, nije isključena mogućnost da je on pao sa zida koji se nalazi pored puta, nakon čega je na njega naletelo vozilo. Takođe, predmet istrage biće i to da li je muškarca možda neko gurnuo na put.
Kako smo nezvanično saznali, prema prvom pregledu stepena povreda Aleksić je imalo kraću desnu nogu što ukazuje na frakturu desnog kuka, te hematome na oba oka i razderotinu iznad levog oka.

U Policijskoj upravi Zvornik su rekli da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao D.M. (40) koji je upravljao automobilom „mitsibuši“, te četrdesettrogodišnji pešak.

– O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo Bijeljina iz kojeg je naloženo da se uradi obdukcija kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti – rekli su u policiji.
U zvorničkoj Opštoj bolnici su nam potvrdili da je muškarac dovezen kod njih u hiruršku ambulantu bez znakova života.

– Lice je primljeno bez znakova života, sa ukočenim zenicama, bez pulsa, a EKG je pokazao ravnu liniju – potvrdio je dežurni hirurg Miroslav Prodanović.

(Euroblic.rs)