Tršić: Pronađeno osam ilegalnih migranata

0
Novih šest migranata u Karakaju, mislili da su u Italiji
FOTO: -ARHIV-Pakistanski migranti uhvaćeni prilikom prelaska na GP Rača

Prema dopisu pristiglom iz Policijske uprave Zvornik sinoć je u mjestu Tršić uočeno osam stranih državljana koji su sprovedeni u Terenski centar za strance u Bijeljinu. U nastavku prenosimo u potpunosti pristigli dopis iz PU Zvornik:

Tršić: Pronađeno osam ilegalnih migranata
FOTO: -ARHIV-Pakistanski migranti uhvaćeni prilikom prelaska na GP Rača

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su 18.11.2017. godine, oko 23,20 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, pored magistralnog puta Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, zatekli osam nepoznatih lica, koji kod sebe nisu posjedovali nikakve identifikacione dokumente, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Tom prilikom je utvrđeno da se radi o četiri državljana Pakistana i četiri državljana Šri Lanke, mlađe dobi, koji su ilegalno prešli granicu iz Republike Srbije na teritoriju Bosne i Hercegovine.
O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se sa navedenim događajem upozna nadležni Terenski centar za strance. Policijski službenici PS Kozluk su 19.11.2017. godine, navedena lica predali u nadležnost Službi za poslove za strancima, Terenski centar Bijeljina, na dalje postupanje.