Snijeg stigao i do samog centra grada Zvornik

0
Stiže snijeg
FOTO: Mirzet Mustafić

Ovog jutra stanovnici strogog centra grada Zvornik, kroz svoje prozore mogli su vidjeti snijeg. Okolna brda Kula, Vratolomac, Mlađevac i Šćemlija ovog jutra ogrnuti su bijelim prekrivačem.

Snijeg stigao i do strog centra grada Zvornik
FOTO: Mirzet Mustafić

U samom gradu, na ulicama i trotoarima snijega još uvijek nema i velika je vjeravotnoća da ga neće biti u toku današnjeg dana. Ovo je prvi puta ove jeseni da je snijeg dočekao jutro na okolnim vrhovima samog grada Zvornik.

Prema najavama iz hidrometeoroloških zavda danas će biti oblačno i hladno, uz najvišu dnevnu temperaturu od nula do šest stepeni Celzijusovih, preovladavaće danas u BiH.

Snijeg stigao i do strog centra grada Zvornik
FOTO: Mirzet Mustafić

Jutros na zapadu, sjeveru i jugu nisu zabelježene padavine, a na istoku i sjeveroistoku mjestimično pada snijeg, saopšteno je iz hidrometeorološkog zavoda RS.

Prijepodne, u centralnim i istočnim predjelima nastaviće da pada slab snijeg, a popodne samo mjestimično.
Puhat će umjeren vjetar, u Hercegovini jači, sjevernih smjerova, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7 časova

Kalinovik minus četiri, Sokolac minus tri, Nevesinje minus dva, Mrkonjić Grad i Drinić minus jedan, Ribnik, Šipovo i Gacko nula, Krupa na Uni, Novi Grad, Zvornik i Srebrenica jedan, Rudo, Foča, Banjaluka, Bijeljina i Doboj dva, Višegrad i Bileća tri, Trebinje pet stepeni Celzijusovih.

U toku dana očekuje se rast temperature.

(Zvornicki.ba)