Zvorničke princeze na tronu druge odbojkaške lige na kraju polusezone

0
Zvorničke princeze na tronu odbojkaškog prvenstva za seniorke i pionirke
Zvorničke princeze poslije pobjede i jesenje titule FOTO: ARHIV

Zvorničke odbojkašice iz OK Drina nakon jesenjeg dijela odbojkaškog prvenstva nalaze se na vrhu tabele druge lige RS za seniorke.

Zvorničke princeze na tronu druge odbojkaške lige na kraju polusezone
Zvorničke princeze poslije pobjede i jesenje titule

U posljednjem kolu prvog dijela sezone odbojkaške princeze Zvornika slavile su u Han Pijesku nakon duge i zanimljive borbe. Konačan rezultat iznosio je 3:1 u korist Drine po setovima rezultat je glasio 23:25, 25:17, 25:20, 25:11.

Zvorničke odbojkašice odigrale su odličnu polusezonu i na dobrom su putu za ulazak u veći rang. O utakmici u Han Pijesku razgovarali smo sa trenerom ženskog tima OK Drina Mladenom Subotićem koji je o utakmici i polusezoni rekao:
Ovom utakmicom završen je prvi deo sezone. Ubedljivo smo prvi i svi smo zadovoljni. U drugom delu nam je potrebno da upišemo dve pobede kako bi smo osvojili titulu ove grupe druge lige RS.

Han Pijesak je kako smo i očekivali bilo teško gostovanje. Utakmica je bila teška od samog starta. Prvi set smo izgubili 25:23, ali smo onda okrenuli igru i sledeća tri smo lagano dobili za miran odmor i pauzu koji nam predstoje. 

Zvorničke princeze na tronu druge odbojkaške lige na kraju polusezone
Prvi tim OK Drina

Drugi deo prvenstva se nastavlja u februaru, a prvim delom sezone sam prezadovoljan jer su u svakoj utakmici igračice ispoštovale svaki dogovor. Važno je istaći da skoro u svaku utakmicu ulazimo sa drugim sastavom što zbog povreda sto zbog prehlada.

Pauza će dobro doći našoj mladoj ekipi za odmora, ali i da se dodatno poboljšaju ocjene u školi jer su u prvom timu “najstarije” tri maturantice.

Čestitao bih još jednom mojim igračicama na ovoj zasluženoj tituli, a nadam se da će naša zajednica i kompanije imati više razumjevanja za mlade sportiste i omogućit im da se takmiče u rangu koji zaslužuju. Rekao je Subotić.

Pogledajte i kako je izgledao posljednji osvojeni poen u ovom dijelu sezonu:

(Zvornicki.ba)