Javni poziv po projektu „Integrisana socio-ekonomska podrška žrtvama mina u BiH“

1
Bosna i Hercegovina bez mina za sigurniju budućnost djece
FOTO: Ilustracija

Objavljen Javni poziv po projektu „Integrisana socio-ekonomska podrška žrtvama mina u BiH“.

Javni poziv po projektu „Integrisana socio-ekonomska podrška žrtvama mina u BiH“
FOTO: Ilustracija

Grad Zvornik jedan je od 11 gradova i opština u Republici Srpskoj i Federaciji BiH koji je obuhvaćen dvogodišnjim projektom „Integrisana socio-ekonomska podrška žrtvama mina u BiH“ čiji je cilj da obezbjedi ekonomsku i socijalnu podršku za 200 žrtava mina i njihovih porodica.

Po ovom projektu nevladina organizacija „Vorld vižn“ (World Vision) u partnerstvu sa Organizacijom amputiraca UDAS Republike Srpske, te u saradnji sa lokalnim zajednicama uključenim u projekat i BH MAC-om raspisala je Javni poziv za dodjelu ekonomske podrške za žrtve mina u obuhvaćenim opštinama i gradovima među kojim je i grad Zvornik.

U Zvorniku obrasci za prijavu mogu se preuzeti i popunjeni predati u Šalter sali Gradske uprave Zvornik na šalteru br.1, a potrebne informacije mogu se dobiti preko internet adrese [email protected], te telefona br. 056/232-216 (Biljana Milić) i 065/881414 (Dejan Galić).
Javni poziv je otvoren zaključno sa 15. decembrom do 15:00 časova, a postavljen je na oglasnoj tabli u Gradskoj upravi Zvornik, te na internet stranicama, www.udas.rs.ba i www.bhmac.org.

Sve informacije dostupne su na internet sajtu www.worldvision.ba ( internet adrese: [email protected]; [email protected] i tel.br. 063/776-690 i 063/694-192) i www.udas.rs.ba ([email protected] i tel.br. 051/437-488 i 065/531-357)

Ukupna vrijednost projekta je 388.830 evra, a finansira ga Evropska Unija sa 90 posto, te „Vrld Vižn“ Austrija i obuhvaćeni gradovi i opštine sa 10 posto. Provodi ga „Vrld Vižn“ u partnerstvu sa Organizacijom amputiraca UDAS Republike Srpske.

Aplikacioni-obrazac-latinica.pdf

Javni-poziv-latinica.doc

1 komentar

Comments are closed.