HRABRA DADILJA Sigurnosna kamera je snimila neverovatan čin žene koja je ZAUSTAVILA LOPOVA (VIDEO)

0
HRABRA DADILJA Sigurnosna kamera je snimila neverovatan čin žene koja je ZAUSTAVILA LOPOVA (VIDEO)
Hrabra dadilja

Dramatična situacija u kojoj je jedna dadilja uspela da stigne ženu koja je pokušala da ukrade paket iz kuće, obori je na zemlju i “privede”, zabeležen je zahvaljujući sigurnosnoj kameri, piše “Dejli mejl”.

 HRABRA DADILJA Sigurnosna kamera je snimila neverovatan čin žene koja je ZAUSTAVILA LOPOVA (VIDEO)
Hrabra dadilja

Kejt Anderson kao da je znala da treba da obrati pažnju na paket koji je trebao da stigne u kuću u kojoj je radila. Nije imala priliku ni da ga unese unutra nakon što je ostavljen na tremu, pre nego što je na sigurnosnoj kameri primetila automobil koji se zaustavlja ispred, što ju je i navelo da obrati pažnju. Ubrzo je videla žensku osobu koja izlazi iz vozila i prilazi kući.

– Gledala sam kako se saginje i uzima kutiju. Porodica za koju radim inače dobija mnogo paketa i jednostavno sam znala da će ga odneti, pa sam, iskreno, odmah pojurila za njom – rekla je Anderson.
Upravo zahvaljujući sigurnosnoj kameri, snimljeno je kako žena, čiji identitet nije saopšten medijima, noseći paket pokušava da uđe u automobil, ali vozilo kreće i ona pada na pod. Dok pokušava da ustane, hrabra dadilja dotrčava uz povike: “Hej, šta to dođavola radiš, šta pokušavaš da ukradeš?”

Anderson je nakon toga oborila ženu pre nego što ju je zahvatom onemogućila bežanje, a tada je i tražila da neko pozove policiju. U video snimku se čuje i da uhvaćena žena ponavlja da nije ništa uradila.

– Da, jesi. Videla sam te, da li znaš da imamo sigurnosne kamere oko kuće? – odgovorila joj je dadilja koja je celu situaciju potpuno preuzela na sebe.

Porodica Smit za koju radi dadilja je pokrenula i stranicu sa ciljem da ko poželi može da donira novac za nagradu Anderson.

– Kejt Anderson ne samo da vodi fantastičnu brigu o mom sinu, nego je i hrabro pojurila lopova i zaustavila je do dolaska policije. Zaista je heroj modernog doba i zaslužuje nagradu za takav postupak vredan divljenja – navela je porodica koja je dodala da je do sada skupljeno više od 270 dolara.

Upitana da li bi ponovo odreagovala na isti način, Anderson je potvrdno odgovorila.

– Nisam osetila da je ta žena bilo kakva pretnja meni, tako da verujem da bih sve isto ponovila. Nije u redu da neko ide unaokolo i radi takve stvari. Za mene to uopšte nije u redu – rekla je.

U ukradenom paketu nalazile su se stvari za Dezmonda, jednogodišnjeg sina porodice Smit kog Anderson čuva i koji je, prema navodima, čvrsto prespavao nesvakidašnja dešavanja.

https://www.youtube.com/watch?v=LMDEBjjwzpo

Što se tiče reakcije hrabre dadilje, policijski zvaničnici okruga Vašington, u kome se incident dogodio, su naveli da nikako ne osuđuju postupak, ali su želeli i da ona zna da trenutno traže nove radnike, piše “Dejli mejl”.