Dvadesetdevetogodišnjak iz Srebrenika uhapšen zbog 15 teških krađa u Srebrenici

0
Policija traga za lopovima: Iz džamije ukradeno 200 evra
FOTO: Ilustracija

Lišeno slobode lice koje je osumnjičeno da je u prethodnom periodu počinilo 15 krivičnih djela „Teška krađa“. Navedeno je u dopisu pristiglom iz Policijske uprave Zvornik.

Dvadesetdevetogodišnjak iz Srebrenika uhapšen zbog 15 teških krađa u Srebrenici
FOTO: Ilustracija

U dopisu dalje stoji policijski službenici Policijske stanice Srebrenica rasvijetlili su 15 krivičnih djela „Teška krađa“, izvršenih provalom u unutrašnjost stambenih objekata na području opštine Srebrenica.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedena krivična djela, lišeno je slobode lice sa inicijalima S.S. (1998) iz Srebrenika. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je pomenuto lice, tokom 2017. godine, provaljivalo u stambene objekte na području opštine Srebrenica, iz kojih je otuđivao novac, nakit, kućanske aparate, čamac, kao i veću količinu mašina i alata (brusilice, bušilice, električne trimere), kojom prilikom je lice S.S. dobrovoljno predao određen broj otuđenih predmeta.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina biće dostavljen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela „Teška krađa“.

(Zvornicki.ba)