HOROR U ZEMUN POLJU: Saobraćajac ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce

0
HOROR U ZEMUN POLJU: Saobraćajac ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce
FOTO: Kurir.rs

Miloš Jovanović (49), iako u braku, bio u vezi s Miroslavom Stojaković (46). Nesrećna žena ga je pre zločina nekoliko puta prijavljivala za pretnje i nasilje.

HOROR U ZEMUN POLJU: Saobraćajac ubio ljubavnicu, pa pucao sebi u srce
FOTO: Kurir.rs

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je juče Miroslavu Stojaković (46), s kojom je duže vreme bio u ljubavnoj vezi, nakon čega je presudio sebi. On je Miroslavu ubio hicem u glavu oko 12.30 u Ulici Elija Fincija u Zemun polju, a potom je u svom automobilu „golf“ nedaleko odatle, kod firme „Knauf“, pucao sebi u srce.
Kako nezvanično saznajemo, njih dvoje su imali problema u vezi, a Jovanović je žrtvi navodno pretio i ranije. Pretpostavlja se da je zločin počinio iz službenog pištolja.
– Žena je upucana jednim metkom u glavu, dok je on sebi pucao u grudi. Tela su preneta na sudsku medicinu – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.
Ćerka joj u Londonu
Prema nepotvrđenim informacijama, Jovanović je u braku u kome ima tri ćerke, dok je Stojakovićeva bila razvedena i imala je ćerku.

– Ne znam koliko su dugo bili u vezi, ali znam da se Miroslava žalila na njega. Žalila se više puta da joj je pretio – rekao je za Kurir jedan od komšija ubijene Miroslave.
On navodi da je nesrećna žena živela sama, a da joj ćerka živi u Londonu.

 

OVDE JE ŽIVELA MIROSLAVA, FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Rodom iz Zvornika
– Miroslava nije radila, ali ima ćerku u Londonu i majku u Hrvatskoj. Majka joj je do pre tri dana bila tu. Jedna komšinica je s njom juče ujutru pila kafu. Ispostavilo se da ju je ona poslednja videla živu. Žao mi je i te žene, potpuno se pogubila kad je čula da je Miroslava ubijena – priča šokirani komšija.
Komšinica koja je pila kafu s ubijenom Miroslavom juče nije mogla ništa da nam kaže.

– Mnogo mi je žao, molim vas da me razumete, u šoku sam – rekla je ona za naš list.

 

FOTO: SHUTTERSTOCK

Kolege Miloša Jovanovića kažu da ništa čudno nisu primetili u njegovom ponašanju u proteklo vreme.

– On je rodom iz Zvornika. Ima porodicu, mada se znalo da ima vezu s Miroslavom. Pre nedelju dana je otišao na odmor, verovali smo da je otišao u Zvornik jer je tamo često išao. Ničim nije ukazivao da ima bilo kakve probleme u braku, ali i sa tom ženom – rekao je jedan od Jovanovićevih kolega.
Niko juče u ulici u kojoj se ubistvo dogodilo nije video da li je Miroslava ubijena u automobilu, pa izbačena ili joj je Jovanović presudio na ulici.

Imao preku narav

KOLEGE GA SE KLANJALE
Miloš Jovanović povremeno je vozio motor, a oni koji su ga bolje poznavali kažu da je ponekad znao da bude prek.

– Nekada je znao da bude nepodnošljiv, pa smo se uglavnom sklanjali – rekao nam je jedan Jovanovićev kolega.

Jelena Rafailović – Foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs)