Danny Masterson američki glumac dobio i petu optužnicu za silovanje, ovaj put od Bobette Riales

0

Američki glumac Danny Masterson ovih dana je u američkoj žiži javnosti, nakon  optužnice za silovanje četiri žene popularni glumac je danas dobio i petu optužnicu.

0-02-04-47abbf02f85725b1ed200e52a95466a66cfc2e13baeeef77234ef2b5feeabc50_full

Ovaj put od bivše djevojke Bobette Riales. U svom tvitu javnosti je obznanila da je predugo šutjela o tome da ju je prije 14 godina  Danny Masterson silovao i da traži pravdu kako se isto ne bi ponovilo i drugima.

Ovaj skandal potresa javnost u SAD-u, ali i svijetu. Podsjećamo da je  Danny Masterson, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Stevena Hydea u seriji “Lude sedamdesete”, dobio je nogu od Netflixa kada je optužen za silovanje četiriju žena.
Danny Masterson  niječe optužbe da je silovao žene i tvrdi da je sa svakom bila riječ o konsenzusu, a policija istražuje slučajeve već više od pola godine, piše The Mirror. Zbog toga dobio je otkaz od Netflixa i neće se pojaviti u trećoj sezoni serije The Ranch koja je zasad prikupila solidne kritike, a u kojoj je ponovo glumio s Ashtonom Kutcherom. Glasnogovornik Netflixa u priopćenju objasnio je kako za Mastersona u seriji više nema mjesta. “Jučer je bio njegov posljednji dan nas poslu. Produkcija se nastavlja početkom 2018. godine bez njega”, izjavio je. Policija u Los Angelesu slučajevima se bavi gotovo čitave godine. Tri od četiri žene navodno su članice Scijentološke crkve, kao i Masterson o čijim su napadima obavijestile vodstvo crkve još kad su se navodno dogodili.

Danny Masterson američki glumac dobio i petu optužnicu za silovanje, ovaj put od Bobette Riales
Danny Masterson and girlfriend Bobette Riales during Entertainment Weekly's 2nd Annual It List Party – Arrivals at The Roxy in New York City, New York, United States. (Photo by Jim Spellman/WireImage for Entertainment Weekly Magazine)
Scijentološka crkva navodno igra veliku ulogu i u usporavanju istrage podnošenjem desetaka “zakletih” izjava članova njihove organizacije koji pobijaju tvrdnju prve žene. U izjavi policiji, ona tvrdi da ju je Masterson silovao 2003. godine kad je bila “onesviještena”. Kad se probudila i shvatila da ju siluje, navodno joj je stavio ruke oko vrata te je gušio dok se nije ponovo onesvijestila. Masterson koji je uz bok Ashtona Kutchera i Mile Kunis bio zvijezda “Ludih sedamdesetih” (1998.-2006.) te kasnije glumio u filmova poput “Face/Off”, “Yes Man”, prošle godine potpisao je ugovor s Netflixom. Iako je serija već obnovljena za treću sezonu, Masterson će morati tražiti novi posao. Istraga je i dalje u tijeku.

(vas-portal)