Nožem i bombom prijetio zaposlenim u Ambulanti Skelani

0
Zaklao ženu nožem, pa presudio i sebi
FOTO: Ilustracija

Lišeno slobode lice koje je prijetilo eksplozivnom napravom u Ambulanti u Skelanima, navedeno je u dopisu pristiglom iz Policijske uprave Zvornik.

Nožem i bombom prijetio zaposlenim u Ambulanti Skelani
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, lišili su slobode lice M.V. (1968) iz Srebrenice, zbog postojanja sumnje da je držeći u rukama eksplozivnu napravu i nož, prijetio zaposlenom u Ambulanti porodične medicine u Skelanima, opština Srebrenica.

Naime, Staničnom odjeljenju policije Skelani, jutros oko 08,50 časova, prijavljeno je da se u prostorije Ambulante porodične medicine u Skelanima, obratilo lice M.V. koje je u ruci imalo eksplozivnu napravu (bombu) i nož, prijeteći zaposlenom u navedenoj Ambulanti.
Ubrzo nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su oko 09,00 časova pronašli lice M.V. i istog lišili slobode a predmete koje je imenovani držao u ruci su privremeno oduzeli.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju kompletnog dokumentovanja navedenog događaja.