Uz veliku zvorničku jelku mališani hora “Izvornik” družili se sa gradonačelnikom Stevanovićem

0

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je sa najmlađim sugrađanima poželio srećne praznike i uspješnu Novu godinu svim građanima Zvornika.

„Želim da nam 2018.godina donese zdravlja i uspjeha na svim poljima, da nam djeca budu zdrava, a da mi odrasli učinimo da njihova budućnost bude sigurna i svijetla,“

“Ovo je prilika da zajedno sa mališanima iz Dječijeg hora “Izvornik” ispratimo staru godinu ispred naše fontane uz jelku , da se oprostimo od stare godine da poželimo svim našim sugrađanima svoj našoj djeci srećnu nastupajuću 2018 godinu i sve praznike koji dolaze . Da budemo svi živi i zdravi , da se više pazimo, volimo i poštujemo , da volimo svoj grad , da volimo svoju Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu i da budemo dobri ljudi ” poručio je gradonačelnik Stevanović.

Uz veliku zvorničku jelku mališani hora "Izvornik" družili se sa gradonačelnikom Stevanovićem
Učenici JU Sredljoškolskog centra „Petar Кočić“ poklonili su gradonačelniku Zoranu Stevanoviću stolicu koju su učenici uredili tehnikom dekupaža. Stolica je oovom tehnikom vraćena u upotrebu, a učenici su poslali jedinstvenu poruku da sve može biti obnovljeno i upotrijebljeno ponovo u novoj godini. Rekla je direktorica SŠC “Petar Kočić” Biljana Pisić.

Uz veliku zvorničku jelku mališani hora "Izvornik" družili se sa gradonačelnikom Stevanovićem
I Zoran Stevanović dobio novogodišnji poklon od učenika SŠC Petar Kočić

Članovi dječijeg hora „Izvornik“ zajedno su sa okupljenim građanima, mladim sportistima i učenicima srednjih škola su pjesmom poželjeli svima ispunjenje želja i najljepših snova. Druženje gradonačelnika Stevanovića sa djecom je upriličeno pored velike jelke koju je Gradska uprava postavlila u centru grada pored fontane.

Uz veliku zvorničku jelku mališani hora "Izvornik" družili se sa gradonačelnikom Stevanovićem
Mališani Zvornika žurili vidjeti Djeda Mraza u Dom ommladine, ali zastali da se fotografišu

Uživajte u videozapisima zabilježnim danas u Zvorniku i fotogaleriji mališana u gradu.

 

(Zvornicki.ba)