Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Zvorničkog pjevačkog društva “ Izvornik”

0
Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Zvorničkog pjevačkog društva “ Izvornik”

Održan tradicionalni Novogodišnji koncert Zvorničkog pjevačkog društva “ Izvornik”

Prvo  zvorničko pjevačko društvo i Dječiji hor “ Izvornik” su u Domu omladine održali su Novogodišnji koncert pod nazivom  “ Podijeli čaroliju “. Velika sala Doma omladine bila je mala da primi sve zainteresovanje ljubitelje rada ovog pjevačkog društva .

izvornik-godisnji koncert 2

Ljubiša Popović upravnik i dirigent Prvog pjevačkog društva Izvornik je istakao da je ovo tradicionalan koncert koji  svake godine hor Izvornik priređuje svojim građanim, da se opuste pred predstojeće praznike I u živaju u kvalitetnoj muzici.

-Večeras je bilo osveženje za publiku , jedno pravo praznično druženje u prepunoj Sali doma omladine. Videli smo da je publika zajedno sa nama pjevala , uživala i da su napustili salu zadovoljni i srećni što je I najbitnije –rekao je Popović.

                                               26176314_10212693199878078_1866953064_n

Prema riječima Hristijane Sandić dirigenta Dječijeg hora i članice “ Izvornika” ove godine koncert ima humanitarni karakter

Koncert je bio humanitarnog karakter , tako da smo ove godine smo odlučili da simbolizujemo ulaz na koncert  sa jednim slatkišem  ,i zaista smo srećni što možemo i imamo priliku da na ovaj način spojimo lijepo i korisno i da nekome pomognemo  i uljepšamo novogodišnje praznike . Odziv građana je bio više nego odličan prikupljen je veliki broj slatkiša i potrudićemo se da paketiće koje sastavimo uručimo bas onoj djeci koja nisu imala prilike da dobiju novogodisnji paketić .
Građani koji su prisustvovali koncertu bili su oduševljeni dječijim hotrom koji su pobrali sve simpatije

-To samo znači da smo da dobrom putu i da dobro radimo sa djecom i svakako na tu dječiju energiju  i na tu čistotu niko ne može ostati ravnodušan istakla je Sandićka i dodala da je raditi sa djecom potrebno strpljenja i mnogo ljubavi jer djeca ne trpe nikakav pritisak i strogoću nego jednu predanost koju osjete  – rekla je Hristijana Sandić.

                                                   sabahh

Gosti na Novogodišnjem koncertu su bili  lokalna grupa VIS “ Sabahh” i članovi Pozorišta mladih Zvornik.

(radioosvit)