Policija u Branjevu zaplijenila 6218 petardi, 132 rakete i 200 prskalica i vatrometa

0

Oduzeta veća količina pirotehničkih sredstava navodi se u dopisu pristiglom iz Policijske uprave Zvornik. U dopisu se navodi:

Policija u Branjevu zaplijenila 6218 petardi, 132 rakete i 200 prskalica i vatrometa
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, u sklopu akcije „Petarde nisu igračke“, koju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, 05.01.2018.

godine, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, oduzeli su veću količinu pirotehničkih sredstava. Naime, policijski službenici su obavljajući poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, ispred trgovinske radnje u mjestu Branjevo, koja je vlasništvo lica M.S. iz Zvornika, pronašli veću količinu pirotehničkih sredstava, kojom prilikom je oduzeto 6218 petardi, 132 komada raketa i preko 200 prskalica i vatrometa.
Policijski službenici Policijske uprave Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem akcije „Petarde nisu igračke“, u okviru koje će preduzeti niz preventivnih i represivnih aktivnosti, s ciljem sprečavanja nedozvoljene upotrebe pirotehničkih sredstava i upoznavanja sa opasnostima koje mogu proisteći iz njihove nepravilne upotrebe.

Stoji u dopisu iz PU Zvornik.

(Zvornicki.ba)