Identifikovan maloljetnik iz Šekovića koji je za Božić opljačkao jednu kuću

0
U Loznici opljačkana mjenjačnica
FOTO: Ilustracija

Identifikovan šesnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo „Teška krađa“ navedeno je u dopisu iz Policijske uprave Zvornik.

Identifikovan maloljetnik iz Šekovića koji je za Božić opljačkao jednu kuću
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, identifikovali su šesnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je 7.01.2018. godine, u mjestu Kalabače, opština Šekovići, počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Šekovići, 07.01.2018. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, istog dana, iz kuće privatnog vlasništva u mjestu Kalabače, opština Šekovići, otuđilo ručni sat i određenu količinu novca.

Policijski službenici su preduzimajući operativne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali šesnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je počinio navedeno krivično djelo.
Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je pomenuto lice, 07.01.2018. godine, nasilno ušlo u unutrašnjost objekta-porodične kuće oštećenog, odakle je otuđilo ručni sat, određenu količinu novca i poluautomatsku pušku sa šest komada metaka kalibra 7,62 mm. Otuđene predmete je lice dobrovoljno predalo policijskim službenicima.

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela „Teška krađa“, dok će protiv lica D.M. biti podnešen izvještaj za krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
(Zvornicki.ba)