UBISTVO U NOVOM SADU Muškarac napadnut u svojoj kući upucao napadača

0
FOTO: Ilustracija
FOTO: Ilustracija

Mladić P. K. (27) ubijen je sinoć oko 20.30 sati u novosadskom naselju Salajka, pošto je prethodno nožem izbo A. R. (39) u njegovoj kući, nakon čega je povređeni dohvatio pištolj i pucao u napadača, saznaje “Blic”.

UBISTVO U NOVOM SADU Muškarac napadnut u svojoj kući upucao napadača

Do pucnjave je došlo oko 20.30 časova, a P. K. upao je u kuću i nožem ubo A. R, koji je zatim uzeo pištolj i upucao ga na licu mesta, nezvanično saznaje “Blic”.

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihove dve ekipe intervenisale su večeras na mestu pucnjave. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića koji je upucan, dok je povređeni A. R. sa višestrukim ubodnim ranama, ali u svesnom stanju, prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija

Jake snage policije blokirale su Ulicu Đorđa Žličića u kojoj je došlo do vatrenog obračuna i trenutno se obavlja uviđaj na licu mesta.

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija

Kako se može čuti od šokiranih komšija, ubijeni mladić najverovatnije je pokušao da opljačka kuću, pri čemu ga je A. R. zatekao, a nakon toga je usledio krvavi obračun.
Međutim, kako “Blic” saznaje, ubistvu nije prethodio pokušaj pljačke, a ubijeni i ubica od ranije su se poznavali i imali su neraščišćene račune.

(Blic.rs)