Kampanja FK Drina Zvornik: “Budi srećan igraj fudbal”

0
Mladi fudbaleri zvorničke Drine danas putuju na utakmicu prvog kola UEFA lige Partizan-Alkmar
Polaznici škole fudbala FK Drina Zvornik-ARHIV

Uskoro kreće kampanja “Budi srećan igraj fudbal” koju će realizovati fudbalski klub Drina Zvornik u suradnji sa osnovnim školama Zvornika.

Održana prva sjednica nove Uprave FK Drina Zvornik
Svetinja

Cilj kampanje je omasovljenje omladinskog pogona FK Drina Zvornik i upoznavanje djece o važnosti i dobrim stranama fudbala.  Kampanja će se sastojati u obilasku svih osnovnih škola na području grada Zvornik i prezentaciji igre fudbala u najljepšem svjetlu. Prvotimci FK Drina Zvornik i treneri svih uzrasta razgovarat će se učenicima u školama, prezentovati im vještine i dobre strane fudbala te zašto bi trebali trenirati fudbal.
Planirane su posjete svim školama od Drinjače do Branjeva, preko Lokanja i Petkovaca do Križevića, Snagova i Kamenice kako bi se svako dijete upoznalo sa prednostima treniranja fudbala.

Kampanja FK Drina Zvornik: "Budi srećan igraj fudbal"
Polaznici škole fudbala FK Drina Zvornik

Iz FK Drina Zvornik pozivaju roditelje da svoje mališane od 5 do 12 godina upišu u školu fudbala kluba duge tradicije i kvaliteta. Podsjećamo da su trenutno sve omladinske selekcije u svojim ligama u vrhu tabele, juniori i pioniri su jesenji prvaci, predpioniri viceprvaci dok su kadeti treći. Da je ovo podneblje talentovano za fudbal govori i činjenica da je Zvornik drugi grad po broju reprezntativaca koji su nastupali za A reprezntaciju BiH.

Upis se vrši svakog radnog dana od 9 do 15 časova na stadionu u prostorijama Kluba kod sekretara ili putem telefona na broj 066 938 939.

Dječacima se nudi kvalitetan rad sa provjerenim trenerima koji iza sebe imaju rezultate. Klub će omogućiti i odlazak na razne domaće i međunarodne turnire omladinskog uzrasta.
Kampanja “Budi srećan igraj fudbal” kreće prvog dana nastavka školske godine 22.januara.

Ovako to radi proizvod FK Drina Zvornik

(Zvornicki.ba)