Bratunac: Pijani 25godišnjak izazvao težak udes u kojem je deset lica povrijeđeno

0
Bratunac: Pijani 25godišnjak izazvao težak udes u kojem je deset lica povrijeđeno
FOTO: Arhiv

Prema dopisu iz Policijske uprave Zvornik sinoć je u mjestu Hranča kod Bratunca pijani 25godišnjak izazvao težak udes u kojem je deset lica povrijeđeno. U dopisu dalje stoji.

Bratunac: Pijani 41godišnjak izazvao težak udes u kojem je deset lica povrijeđeno
FOTO: Arhiv

Na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hranča, 16.01.2018. godine  oko 21,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila, prilikom čega je 10 lica zadobilo tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil marke „BMW“, kojim je upravljao A.S. (1993) iz Srebrenice i putnički automobil-kombi marke „Volkswagen“, kojim je upravljao N.Š. (1977) iz Zvornika, sa kojim su se u vozilu nalazila lica S.B., D.M., R.S., M.Z., Nj.Š., N.P., G.J. i N.R.

Učesnici saobraćajne nezgode iz oba putnička automobila su zadobili tjelesne povrede i isti su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je lice A.S. koji je upravljao putničkim automobilom marke „BMW“, imao 1,79 g/kg alkohola u organizmu.
Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen od 21,50 do 00,35 časova.

(Zvornicki.ba)