Centar za obrazovanje odraslih vrši upis novih kandidata u Zvorniku

0

Želite brže doći do kvalitetnog zaposlenja u Zvorniku, regiji ili inostranstvu? Rješenje vam nudi Centar za obrazovanje odraslih Zvornik koji je raspisao novi konkurs za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju kako bi ste postali konkurentniji na domaćem, ali i inostranom tržištu rada.

Centar za obrazovanje odraslih vrši upis novih kandidata u Zvorniku

Stečeno obrazovanje kroz Centar za obrazovanje odraslih i dobijena diploma na završetku dodatnog školvanja priznata je od svih institucija u BiH i moguće je diplomu nostrifikovati bilo gdje u Evropskoj Uniji.

Zato požurite jer je
UPIS U TOKU!!! Centar vrši upis za obrazovanje odraslih po programima za srednje stručno obrazovanje odraslih, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju.
Otvoren je novi konkurs za Medicinu! Medicinske, fizioterapeutske, zubno – stomatološke, laboratorijsko -sanitarne i akušersko- ginekološke tehničare -broj mjesta je ograničen. Konkurs je otvoren do 16.02.2018.

Centar za obrazovanje odraslih vrši upis novih kandidata u Zvorniku
Ljubazno osoblje Centra će vam pomoći da što lakše počnete svoje dodatno obrazovanje

Za sva ostala zanimanja konkurs je otvoren do 31.01.2018.

Više informacija pišite nam u inbox, pozovite 065/088-888, 065/150-100, +381645545344 ili nas posjetite u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića (Tržni centar Zlatica).

(Zvornicki.ba)