Drvenom palicom istukao svog vršnjaka pa krenuo na njegovog oca koji mu je sjekirom nanio teške tjelesne povrede

0
Majku ubila udarajući je sjekirom po glavi: Nastavljeno suđenje višestrukoj ubici Ramzi iz Kozluka
FOTO: Ilustracija

Prilikom fizičkog sukoba jedno lice lišeno slobode a dva lica zadobila teške tjelesne povrede, navodi se u dopisu iz Policijske uprave Zvornik. U dosiu se dalje navodi:

Drvenom palicom istukao sina pa krenuo na oca koji mu je sjekirom nanio teške tjelesne povrede
Policijski službenici Policijske stanice Milići, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je 25.01.2018. godine, u mjestu Mišići, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između lica Lj.Đ. (1964), N.Ž. (1992) i M.Ž. (1969), svi iz Milića.

Dolaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da je istog dana, oko 11,00 časova, na lokalnom putu u mjestu Mišići, opština Milići, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između lica Lj.Đ. i N.Ž., prilikom čega je Lj.Đ. drvenom oblicom nanio teške tjelesne povrede licu N.Ž., nakon čega je Lj.Đ. fizički napao i lice M.Ž. (1969), koje
potom sjekirom nanosi teške tjelesne povrede licu Lj.Đ.

Lice Lj.Đ. je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsku bolnicu Foča, dok je lice N.Ž. zbog zadobijenih povreda prevezeno na Univerzitetski klinički centar Banja Luka na dalje zbrinjavanje.
Policijski službenici su lice M.Ž. lišili slobode zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići, koji su prilikom vršenja uviđaja izuzeli tragove i predmete koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, kao i sredstva izvršenja krivičnog djela.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.

(Zvornicki.ba)