Bivši fudbaler Drine Radovan – Raco Vasić napustio mostarski Velež

0
Uskoro niz kvalitetnih provjera za FK Drina Zvornik
Popularni Raco

Radovan Vasić potpisao prijevremeni raskid ugovora saopštili su iz FK Velež Mostar.

Bivši fudbaler Drine napustio mostarski Velež sporazumnim raskidom ugovora
Popularni Raco

Danas, 30.01.2018. godine, u prostorijama NS HNK sporazumni raskid ugovora potpisali su Radovan Vasić i FK Velež, koji je zatražen od strane igrača zbog privatnih razloga.
Vasić je rođen 27.07.1993. godine u Loznici. U Velež je stigao pred početak aktuelne sezone iz redova FK Drina. Po vokaciji je igrač sredine terena. U okviru Prve lige Federacije BiH Vasić je za Rođene odigrao 13 utakmica.

Radovan Vasić se želio na ovaj način oprostiti od Veleža :

„ Prije svega, želim da se zahvalim predsjedniku Hasiću i svim ostalima u Klubu na svemu što su za mene uradili u proteklom periodu. Uvjete koje nam je Klub omogućio za rad bili su vrhunski, i po svemu Velež zaslužuje da se što prije vrati u Premijer ligu.

Svojim dojučerašnjim saigračima želim puno sreće u nastavku sezone, i da svojim igrama pomognu Veležu da se to i ostvari. Naravno, veliki pozdrav i vjernim navijačima koji su bili uz nas gdje smo god igrali, i na tome im veliko hvala.“

FK Velež Mostar se zahvaljuje Vasiću na izuzetno korektnom ponašanju i profesionalnom zalaganju, te želi puno zdravlja i sreće u nastavku sportske karijere.

Sretno Vaske ! Poručili su iz Veleža.

Bivši fudbaler Drine Radovan - Raco Vasić napustio mostarski Velež
Vasić na početku sezone u dresu novog kluba u društvu Ibre Rahimića novog trenera

Neke od nezvaničnih informacija govore da je Vasić iskazao želju da se vrati u svoj matični klub FK Drina Zvornik u kojoj je prošao sve selekcije.
(Zvornicki.ba)