“Bomba” za kraj prelaznog roka: Icardi stiže na Santiago Bernabeu

0
Nerazzurri dobijaju Matea Kovačića i bogatu odštetu. Ipak, bliži se kraj prelaznog roka, pa će Kraljevi morati ubrati realizaciju Icardijevog transfera. Foto: EPA

Argentinac se već pozdravio sa Interom?

"Bomba" za kraj prelaznog roka: Icardi stiže na Santiago Bernabeu
Nerazzurri dobijaju Matea Kovačića i bogatu odštetu. Ipak, bliži se kraj prelaznog roka, pa će Kraljevi morati ubrati realizaciju Icardijevog transfera.
Foto: EPA

Sudeći prema navodima argentinskog novinara Leandra Montoye, Inter bi do kraja januarskog prelaznog roka mogao ostati bez najboljeg golgetera, Maura Icardija.

Prema njegovim riječima čelnici Reala su spremili pravu transfer bombu za kraj prelaznog roka, te će “svim silama” pokušati realizovati transfer Maura Icardija u narednim danima.

Vijesti o Icardijevom transferu stižu u nakon što se on, čini se, oprostio od San Sira i Intera “misterioznom” objavom na Instagramu.

View this post on Instagram

Chau Chau 👋🤔

A post shared by Μαυʀɸ Iϲαʀδι (@mauroicardi) on

Naime, on je na svom profilu postavio sliku na kojoj su ispisane riječi: “Odrasti znači i biti u stanju reći zbogom”. Icardi je ispod ove slike napisao “ćao, ćao”, a mnogi su to protumačili kao znak da uskoro napušta Inter.

Prema riječima Leandra Montoye, Icardi je već krenuo prema Madridu kako bi finalizovao transfer, ali će Real morati ubrzati proces žele li Kraljevi prije kraja prelaznog roka u Španiji osigurati veliko pojačanje.

Naovodno je Real spreman u zamjenu za Icardija na San Siro poslati Matea Kovačića, ali i Interu isplatiti 106 miliona eura odštete.

(SportSport.ba)